Alberto Yago renuncia a l’acta de regidor pel PSOE d’Alzira

Alberto Yago ha renunciat voluntàriament a la seua acta de regidor donant pas al número 4 de la llista Fernando Pascual. Yago va exposar davant l’Assemblea Extraordinària els seus motius per a fer efectiva la renúncia de l’acta, destacant que davant la complicada situació en que ha quedat la repartició de forces el més convenient és que la nova etapa estiga afrontada per gent amb vertadera experiència política .

El PSOE alzireny va celebrar ahir una Assemblea Extraordinària en la que el regidor electe en el número 2 de la candidatura del PSOE a Alzira en les Eleccions Municipals del 26M, Alberto Yago Canet, presentava la seua renuncia voluntària a l’acta de regidor que va obtindre les passades eleccions. En conseqüència, Fernando Pascual Moscardó, número 4 de la candidatura i president del partit a nivell local serà el regidor que faça ús de l’acta el pròxim 15 de juny, dia de constitució dels Ajuntaments.

A l’Assemblea Extraordinària també és va determinar el calendari de consulta a la militància referent als Acords de Govern i Sessions d’Investidura als Ajuntaments.

Deixa un comentari