El Reial Madrid guanya el Torcaf per 2n any consecutiu

Ir a descargar

El Reial Madrid va guanyar per segon any consecutiu el Torcaf i pren el relleu al FC Barcelona, que va guanyar les tres edicions anteriors. Els merengues van véncer per 3-1 una final que va resultar descafeïnada ja que els blancs van ser molt superiors al Vila-real. Ja en el minut 9 Yeray va avançar el Madrid i al límit del descans Abraham va sentenciar. A la meitat del segon temps Samu va posar el tercer i creava un nou repte. Diversos jugadors van empatar a dos gols i estaven a un d’empatar en el trofeu de màxim golejador al valencianista Fabio Blanco, que al final se’l va emportar. Linares, amb un golàs per l’escaire, va aconseguir el gol de l’honor.

El tercer classificat va ser el València, que va guanyar 2-0 a l’Atlètic de Madrid amb dos gols de Fabio. Els blanquinegres eren els favorits per entrar a la final després d’haver guanyat en la fase de grups 5-0 a l’Atlètic de Madrid i 1-2 al Llevant. No obstant això, en una semifinal molt competida i tensa, els groguets van tindre més encert i van guanyar 1-0.

Els altres trofeus individuals van ser per madridistes. El millor porter va ser Guille Súnico i el millor jugador el central Édgar Climent. El defensa va estar perfecte en tot el campionat.

El torneig va arrancar amb la victòria in extremis del Vila-real sobre el Barcelona. El Madrid també va guanyar 1-0 als vila-realencs. El capritx del sorteig va deparar un miniclàssic que també va ser blanc per 2-1, després de remuntar el gol blaugrana.