Hui comença la campanya Estic in love amb el comerç d’Alzira

La Regidoria de Comerç s’ha marcat l’objectiu d’impulsar el procés de modernització, promoció i ordenació del comerç local. Per això, amb motiu de Sant Valentí, es posa en marxa la campanya “Estic in love amb el comerç d’Alzira” . En esta ocasió, els demanen als consumidors que conten de quin comerç estan in love i  per què.

Des del 7 fins el 16 de febrer de 2020, els participants hauran d’expressar la seua opinió del comerç d’Alzira en el Facebook o en l’Instagram d’Idea, en l’apartat específic del sorteig. Entre totes les persones participants, se sortejarà una targeta per un import de 1.000 euros. Per a poder participar-hi cal seguir dues instruccions. En primer lloc, iniciar el comentari amb l’etiqueta #esticinlovecomerçalzira o #esticinlovealzira. I en segon lloc, comentar què t’enamora del comerç d’Alzira en la publicació del sorteig, etiquetant el comerç si té xarxa social o almenys el nom si no en disposa o es desconeix. Cal tindre en compte que sols seran vàlids els comentaris referents a l’objectiu del sorteig.

El sorteig es realitzarà el 17 de febrer entre tots els comentaris en les dues xarxes socials d’IDEA i s’extraurà un comentari a l’atzar que serà el premiat, així com un ordre de comentaris de reserva per si la persona premiada no poguera ser localitzada. Així, el guanyador s’anunciarà en Facebook i Instagram i haurà de contactar amb IDEA en les següents 24 hores. Passat este termini, es publicarà la primera persona de reserva i així successivament, fins que es puga contactar amb algú.

Deixa un comentari