A la venda els abonaments per al 35é Encontre de Teatre a l’Estiu

Alzira despedirà el mes de maig i donarà la benvinguda a juny amb un somriure. L’encontre de teatre d’Alzia arranca la pròxima setmana amb Xavi Castillo, Yllana Teatro, María Juan i Spinish Circo com a plats forts de riure. La programació es completa amb espectacles innovadors i espectacles gratuïts en este 35 encontre de teatre. La venda d’abonaments s’enceta esta vesprada.

Enguany hi ha dos tipus d’abonament. D’una banda, l’abonament ‘A riure’ que inclou l’espectacle de Xavi Castillo el dijous dia 1 de juny, l’espectacle de circ gestual “Peus dalt” del divendres 2 i l’actuació d’Yllana amb “666” dissabte. Tres espectacles que es faran al Gran Teatre i que tenen un preu conjunt de 25 euros si es compra l’abonament. El regidor de Cultura, Alfred Aranda, destacava que l’encontre pretén posar a l’abast de tot el món el teatre amb preus assequibles.

D’altra banda, hi ha un segon abonament anomenat ‘A prop’ amb un preu de 12 euros que integra tres espectacles amb aforament reduït. Es tracta d’espectacles innovadors com “La crítica” que es farà al Gran Teatre el divendres 26 de maig amb les grades dalt l’escenari, l’espectacle itinerant “Pots?” en el qual, públic i artistas recorreran distintes estàncies del MUMA i, finalment, “Via escénica” dimecres 31 a la Casa de la Cultura, on els espectadors gaudiran de tres obres distintes en diverses parts de l’espai. Un tipus de teatre més innovador que repetix experiència en la ciutat.

A més a més, la Casa de la Cultura comptarà amb dos opcions gratuïtes per a completar les nits, el que abans s’anomenava les Nits Golfes. Dijous estarà a partir de les deu i mitja la còmica María Juan i divendres, Patricia Sornosa, també a la mateixa hora.

Els abonaments es posen a la venda hui a les nou de la nit en notikumi.com o partir de les set i mitja de la vesprada a la taquilla del Gran Teatre. Les entrades soltes per a cada espectacle es posaran a la venda a partir del 23 de maig.

Deixa un comentari