A la venda les entrades dels concerts de Sant Bernat

Este matí ja s’han posat a la venda les entrades per als concert de festes, que tindran lloc del 19 al 22 de juliol. A les 8 del matí s’ha obert la taquilla a www.notikumi.com i esta vesprada, la venda començarà a la taquilla del Gran Teatre, en l’horari habitual, dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores.

Les festes s’iniciaran dimecres 19 de juliol amb l’orquestra La Tribu, que actuarà al recinte firal de la ciutat amb entrada lliure.  Dijous, 20 de juliol, a les 22:30 hores, arriba un espectacle molt especial que unix la mítica banda Mojinos Escozíos i la Societat Musica d’Alzira, dirigida per Teo Aparicio, una col·laboració històrica amb la qual gaudirem al mateix recinte, amb un preu de 5 euros.

Antonio José i el seu tour El Pacto arribaran al recinte firal d’Alzira el divendres 21 de juliol, a les 23 hores. En este cas, les entrades costaran 8 euros. I finalment, el grup Cinco Estaciones, refundació de La Quinta Estación, actuarà el dissabte 22 de juliol també a les onze de la nit. L’entrada costarà 5 euros i, en acabar, el concert seguirà amb l’orquestra Prometida.

Des de la regidoria de Festes, s’ha programat una sèrie d’espectacles variats que intenten cobrir els diversos públics, des dels més menuts als joves i al públic més madur, a un preu accessible. A banda dels concerts previstos al recinte firal, també, com és habitual, el cartell es completarà amb entrada lliure a la resta d’escenaris de la ciutat,  la Plaça Major i el Parc Pere Crespí, on s’oferiran actuacions variades, divendres, dissabte i diumenge.

D’altra banda, la celebració d’eleccions nacionals el mateix dia de Sant Bernat, 23 de juliol, ha fet que l’arxiconfraria dels Sants Patrons haja avançat la celebració de la missa i la processó a dissabte dia 22.

Deixa un comentari