Adispac ha anul·lat la seua participació en la manifestació de hui a València per els resultats positius de la reunió amb la Consellera de Serveis Socials

L’Associació de families de persones amb Discapacitat intel·lectual d’Alzira i la comarca, ADISPAC, ha anulat la seua participació en la concentració de hui a València convocada per la falta de finançament de la Generalitat. Adispac no assistirà perquè considera positives les negociacions de la reunió que es va fer ahir amb la Conselleria de Serveis Socials.
La concentració es va convocar des de la patronal del sector dels centres ocupacionals per la publicació en el DOGV (Diari Oficial de la Generalitat Valenciana), on la Vicepresidenta segona i Consellera de Serveis Socials, Susana Camarero, va dedicar a altres questions els diners reservats per a estos centres en els Pressupostos de la Generalitat de 2023.
Xavier Cantera, portaveu d’Adispac, ha expressat que els resultats de la reunió d’ahir foren positius. S’arribaren a acords per reparar el retall d’enguany, augmentar en un 8’7% el finançament de despeses generals i una pujada del finançament del transport de 6 a 10€ per dia i usuari. L’autobús i una persona que els atenga durant el trajecte són serveis necessaris per a les persones del centre.
Cantera i el seu equip d’Adispac han reconsiderat la concentració després de la situación crítica que han passat en els últims dies. Xavier Cantera ha explicat que els últims mesos de l’any són difícils però remarca que confien en la consciència social i política amb les persones amb diversitat funcional. Esperen que l’any que ve el finançament siga suficient per oferir serveis de qualitat.

Deixa un comentari