Adrián Fernández desperta del coma induït i la seua família comença a gestionar la tornada a Espanya

Adrián Fernández, l’alzireny que es trobava en coma induit a Cancún des de principis de mes, per fi ha despertat. Hem conegut esta bona noticia este matí a El Dia Per Davant, de la mà de la portaveu de la familia Marta Parada. El cos d’Adrián ha respost molt bé a la baixada de sedació i esta matinada ha despertat del coma i avança correctament.

Encara seguix en cuidats intensius i necesita respiració assistida, però Marta Parada ens ha contat que és un pas molt gran i veuen per fi la llum.

El següent pas és esperar a que els metges donen el vistiplau per a que puga tornar a Espanya. De moment, hauran d’esperar esta setmana i probablement la pròxima.  També hem conegut que la dona d’Adrián, Sofia, es posarà en contacte hui amb el consulat honorari per a valorar el tema del viatge a Espanya en un avió medicalitzat. Com que les despeses seguixen sent molt elevades, quasi 100.000 euros en una setmana, els veïns d’Alzira continmuen amb les iniciatives solidàries per a ajudar-los.

Coneguem ja que la caminata solidària que va proposar el Club La Rabosa i la Falla Sant Roc a l’Ajuntament tindrà lloc el pròxim dia 24 maig. Els dorsals són a 5€ i es poden adquirir en Ecoviajes, Recambios Colón, a l’Algas Beer Club, a la Rabosa i a la Plaça Major eixe mateix dia. Per a este cap de setmana també s’ha organitzat un festival benèfic per part de l’Ajuntament i una meditació grupal i un concert en benefici d’Adrián.

Deixa un comentari