Agenda cap de setmana

El ral•li Faller, un bany en el Xúquer i la volta a peu a la ciutat d’Alzira omplin este cap de setmana d’activitats.
L’activitat a Alzira comença hui al Recinte Firal amb el Rally Faller. Esta nit es farà la nit de playbacks a partir de les 10, que tindrà després una discomòbil. Les activitats continuaran dissabte amb unes mini olimpiades i activitats físiques durant el matí. Per la vesprada a partir de les 7 eixiran en cavalcada pel mateix recorregut que la volta a peu. A la nit el Ral•li faller es tancarà amb un sopar i l’actuació de l’orquesta Renacer.
Demà pel matí es celebra a més la divuitena edició del Mulla’t Pel Xúquer, que organitza com cada any Xúquer Viu. Enguany el bany en este riu, que reivindica la necessitat de que els rius al món estiguen nets, es farà a l’Assut d’Antella a les 12 del migdia. Després del bany en el riu es farà una picadeta per als assistents. Des de la Ribera en Bici han organitzat una passejada per anar a l’Assut a Antella que eixirà des de la plaça Major a les 9:15 del matí.
Per últim també este dissabte torna la Volta a Peu Ciutat d’Alzira organitzada pel Club d’Atletisme La Rabosa. L’eixida serà al carrer Gabriela Mistral al costat del parc de l’Alquenència i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres. Enguany, a més, tornen les curses per a xiquets i xiquetes que tindran lloc a les sis de la vesprada al mateix lloc.

Deixa un comentari