fbpx

AGENDA CULTURAL

Compartix la notícia

Torna el Club Cinema Alzira, este divendres, 18 de desembre, amb “Lo que arde”, una pel•licula espanyola de 2019 ambientada en l’entorn gallec rural. Es projectarà en versió original, subtitulada en castellà. “Lo que arde” es podrà vore a les 20:00 hores i no està recomanada per a menors de 7 anys. L’entrada val 3 euros per al públic general i l’entrada reduïda val 2 euros.

El dissabte, 19 de desembre, també tenim programació cultural a La Casa de la Cultura, i és que Aljazzira Jazz Club presenta Perico Sambeat Quartet, que donarà un concert de la mà d’un dels saxofonistes més importants de l’escena nacional i internacional actual. Será a les 19:30 hores i amb un preu de 3 euros, 2 euros la versió reduïda.

I la Casa de la Cultura d’Alzira acollirà, també, teatre familiar en valencià durant les festes de Nadal. El pròxim diumenge, 20 de desembre, tindrem el “Conte de Nadal” de Tramant Teatre, una versió lliure del original “Conte de Nadal” de Charls Dickens. Es tracta de la història d’una dona que, amb el pas dels anys, es torna desconfiada i avara. Este espectacle serà a les 18:00 hores i l’entrada val 3 euros.

El dimecres, 23 de desembre, continuarà la programació de teatre familiar amb “Sophie”, de La Mala i La Troupe Malabó. Es tracta d’un espectacle de circ líric femení on s’entrellacen l’humor, la música, el clown, la veu i la poesia. Serà, també, a les 18:00 hores, a la Casa de la Cultura, i l’entrada val 3 euros.

Les entrades per a tots estos esdeveniments es poden aconseguir, de manera presencial, a la taquilla del Gran Teatre, els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. De manera telemàtica, es poden comprar al web de Notikumi o telefonant al 914 87 96 37, de 9:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores. Recorden que els aforaments estaran limitats i es complirà amb totes les mesures de seguretat front la Covid-19. Escoltem aci l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-17-desembre-2020_md_62574211_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari