AGENDA CAP DE SETMANA: Clausura de l’Spanish Brass Festival i donació de sang

Esta vesprada poden donar sang de 5 a 9 al centre de salut del carrer Hort dels Frares. Dilluns tindran una altra oportunitat en horari de matí, de 9’30 a 13’30, al centre de persones adultes Enric Valor, al carrer Verge del Lluch, 2.

La 23 edició de l’Spanish Brass va arribant a la seua fi. Hui a les 7’15 al claustre de la casa de la Cultura, amb entrada gratuïta, es podrà escoltar l’SBALZ JUNIOR BRASS ENSEMBLE, dirigit per Bea Fernández.
A les 22’15, al Gran Teatre, tindrà lloc el tradicional concert on participa la banda de la Societat Musical d’Alzira. Hui, amb el trombonista carcaixentí, de l’orquestra de Berna, Vicent Climent i el trompeta Rex Richardson. L’entrada costa 5 €, 4 per a carnet jove i jubilats.
Demà es posarà el punt i final. A les 7’15 a la Casa de la Cultura es farà el concert Emergents amb la participación de Josep Benlloch, Pucela Brass i la pianista Amparo Ferris.
El colofó arribarà a les 22.15, al Gran Teatro amb l’Spanish Brass Ensemble i James Morrison, qui alterna la trompeta amb el trombó. Bea Fernández repetirà com a directora. L’entrada costa 5 i 4 €.