Alzira reprén després de 6 anys el concurs juvenil ‘Cantes o Balles’

Alzira reprén després de 6 anys el concurs juvenil Cantes o Balles. Esta especial cita musical per a joves tindrà lloc el pròxim 18 de juliol al Gran Teatre, on a més actuaran antics guanyadors del concurs.
Es poden presentar grups o persones en solitari tant d’Alzira com de fora, en la modalitat de ball com de cant. L’únic requisit és tindre entre 12 i 25 anys.
Este matí, la regidora de Festes, Lara Ferrer, i el President del Consell de Joventut d’Alzira, José Luis Bravo han anunciat els premis d’esta edició a la roda de premsa celebrada a la Casa de la Cultura. En les dos modalitats, es guardonarà als guanyadors amb un trofeu i una caixa Smartbox d’un viatge per Espanya. A més, els guanyadors tindran l’oportunitat d’actuar a la Plaça Major durant les Festes de Sant Bernat. El jurat estarà format per tres persones, entre elles, l’artista Boydah, qui va ser pregonera de l’Orgull LGTBIQ+ d’enguany.
Segons ha explicat el President del Consell de Joventut, l’objectiu és crear una alternativa d’oci a la ciutat que represente als joves alzirenys.
L’entrada per a vore l’espectacle al Gran Teatre el dia 18 a les 20:00h és lliure i gratuita.