AGENDA: Comença la formació per a gestors de colònies felines i continuen les jornades del pa de la Falla Sant Joan

Les persones interessades en gestionar una colònia felina al municipi, tenen hui una cita en l’Ajuntament d’Alzira. Tal i com anunciarem l’Ajuntament d’Alzira gestionarà les colònies felines de manera directa i per això ha convocat dos dies de formació per a obtindre el certificat de gestor de colònia.
Ara amb la nova normativa, l’Ajuntament gestionarà les colònies, que hauran d’estar registrades i controlades per gestors formats. Precisament hui i el dia 11 de novembre, l’Ajuntament ha organitzat dos jornades de formació per aquelles persones que vulguen convertir-se en gestors de colònies felines. L’únic requisit és ser major d’edat i fer el curs de formació. Seran estes les persones encarregades de censar, esterilitzar els gats de la colònia i alimentar-los.
Des de l’Ajuntament es recorda que esta formació és un requisit imprescindible per a obtindre el carnet d’alimentador/a d’una colònia felina. La cita hui a les 18 hores al saló de plens de la quarta planta.

La Falla Sant Joan continua celebrant les seues jornades culturals al voltant del pa. I hui el torn és la inauguració d’una exposició fotográfica al voltant del tema.
La màgia del pa a través d’una càmera. Es vora el treball dels obradors darrere dels mostradors, una quotidianitat que escapa a l’ull del client habitual. 𝐏𝐚, 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐜𝐢ó 𝐞𝐧 𝐢𝐦𝐚𝐭𝐠𝐞𝐬, és un treball de Juanfran Grau, que recull una mirada íntima a l’ofici dels forners a Alzira.
L’exposició s’inaugurarà esta vesprada a la Casa de la Cultura d’Alzira, i estarà oberta fins a la seua cloenda el dia 𝟏𝟐 𝐝𝐞 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐦𝐛𝐫𝐞.

Deixa un comentari