AGENDA CULTURAL

Hui, a les 6, continuarà la 4a mostra d’arts escèniques dedicada a la primera infància a la Casa de la Cultura amb l’obra de teatre Ratolins de Colors. La mostra posarà el punt i final demà dissabte, també a les 6 i a la Casa de la Cultura amb Toca, toca, de Kika Garcelán. El preu de l’entrada per a cadascun d’estos dos espectacles és de 3 euros.

Hui a les 8’30 al Gran Teatre tindran teatre per a jóvens i adults amb l’obra Win win amb Carlos Amador i Mireia Pérez.

D’altra banda, tant hui com el pròxim divendres es realitzarà el taller de “dibuix manga” a càrrec d´Espai de Rock de 5 a 8 de la vesprada per a jóvens de 12 a 18 anys. Per a participar en la segona sessió cal haver-se inscrit en la primera al telèfon 96 201 29 81 o a la Biblioteca Municipal, que és on es realitzarà el taller.

Si volen ser solidaris, esta vesprada poden donar sang al Centre de Salut del carrer Hort dels Frares entre les 5’30 i les 8’30. Recorden que sols cal tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú.

 

Com cada primer dissabte després de la segona Pasqua, en dos dies tindrà lloc la 32a edició de la tamborada local d’Alzira. A les 10 del matí, les bandes es concentraran en el Monument a la Tamborada, al principi de l’avinguda Luis Suñer. Des d’allí aniran a la plaça Major per acabar a la plaça del Carbó on, a les 12’30 es farà el concurs de replicadors. A les 6 de la vesprada tindrà lloc l’exhibició de bandes i a les 10’30 de la nit, també a la plaça del Carbó, es realitzarà el concurs nacional de bandes.

Salva Blasco, director de la banda de la Junta de Germandats i Confraries, destava este matí a El dia per davant com la tamborada ha sigut la manera que molts jóvens han conegut tant el món del tambor i el bombo com la Setmana Santa.

 

 

Ahir es va inaugurar l’exposició de 52 artistes que exposen les seues obres a la Casa de la Cultura fins el 4 de maig en honor a Ana Auñón i hui s’inaugura una altra mostra. Fem Art està dedicada a artistes alzirenyes. Set creadores exposaran les seues obres fins el dijous 18.

Esta vesprada s’inaugurarà a les 7 i a continuació es farà una taula redona. La comissària de l’exposició és Cristina Saura qui ha passat este matí pels estudis d’Alzira Ràdio a El dia per davant. L’alzirenya ha reivindicat la quantitat de dones pintores que han existit en la història però que no s’han conegut.

Saura ha volgut donar a conèixer les artistes que tenim a la capital riberenca amb esta exposició.

Durant una setmana podrem vore l’obra de Marta Cuñat, Irene Monteagudo, Laura Toscano, Noelia Parra, Lidia Muñoz, Susana Nadal i a títol pòstum, Esther Goig.

 

Hui es posa el punt i final a la ruta dels esmorzars amb el lliurament de les 10 targetes Alzira per valor de 100 € a gastar en comerços i l’hostaleria local així com esmorzars dobles en l’Arnadí, el restaurant guanyador. En 2n lloc ha quedat la Cantina del You i tercer Ca Tomàs. En la modalitat de pa, que era altre dels aspectes que la falla Sant Joan volia promocionar junt a IDEA i l’Ajuntament d’Alzira, el del forn Bernia ha sigut el més votat, seguit del del forn de Sifre i el forn Alonso.

L’acte començarà a les 7 de la vesprada i a continuació els humoristes valencians Jajajers faran un monòleg i la xaranga Malagana ambientarà el final de festa.

Deixa un comentari