AGENDA CULTURAL: L’agenda de hui presenta activitats diverses per als amants de la lectura, la ciència o la tamborada, així com una xarrada sobre seguretat en vivendes i a Internet

• 18.30 h. Com cada mes, tenim una cita a la Biblioteca amb el club de lectura amb ulleres lila. Serà hui a les 18 H. i en esta ocasió el llibre escollit és ”Tea rooms-Mujeres obreras” de Luisa Carnés. La sessió serà dinarmitzada per Raquel José Cháfer, psicòloga, sexòloga i tècnica d’Igualtat de l’Ajuntament d’Alzira.

• 19 h. A les set de la vesprada, el saló de plens de l’Ajuntament d’Alzira acull una xarrada informativa de la Policia Nacional “𝐌𝐞𝐬𝐮𝐫𝐞𝐬 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐠𝐮𝐫𝐞𝐭𝐚𝐭 𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐯𝐞𝐧𝐝𝐞𝐬 / 𝐔́𝐬 𝐝’𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐞𝐭 𝐢 𝐱𝐚𝐫𝐱𝐞𝐬 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐬”. Impartida per 𝐌𝐨́𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐫𝐢𝐨, responsable de participació ciutadana de la Policia Nacional i 𝐑𝐮𝐛𝐞́𝐧 𝐒𝐚́𝐧𝐜𝐡𝐞𝐳, inspector cap de la Policia Nacional.

• 19 h. Hui és l’últim dijous del mes i per això tenim cita amb el programa Divulga’t, l’espai de ponències per difondre investigacions que s’estan duent a terme en Alzira. La iniciativa va començar en setembre i hui la ponència versarà sobre la relació de l’estrés amb l’aparició primerenca de l’ELA. Esta vesprada a les 19 a la Casa de la Cultura. Professors i una alumna de la Universitat Catòlica d’Alzira, Marta Gil, explicaran l’assaig extrahospitalari que han fet i com funcionen les seues investigacions al voltant de l’ELA, una malaltia cada vegada més comuna pel factor ambiental.

• 19.30 h. Alzira celebra hui el cinqué aniversari de la declaració de la tamborada d’Alzia patrimoni cultural immaterial de la Humanitat per la Unesco. A les 19.30 hi haurà concentració de la banda de tambors i timbals de la Junta de Germandats i Confraries en el monument de la Setmana Santa ( davant del Reyno), des d’alli es traslladaran al Muma on es farà una taula redona per a commemorar este cinqué aniversari.

Deixa un comentari