L’hospital de la Ribera acull el XV curs de neuroanatomia clínic-quirúrgic que ha reunit ptofessionals de tot el món en patologies del cervell i la columna

L’Hospital Universitari de la Ribera acull fins al divendres la quinzena edició del curs de neuroanatomía clínic-quirúrgic que reunix professionals en patologies del cervell i la columna de tot el món. Esta iniciativa té un vessant solidària ja que es recullen fons perquè després es puguen fer operacions quirúrgiques en països més necessitats de professionals i material.
El curs està organitzat pel l’hospital en col·laboració amb la Càtedra de Neurociència Global i Canvi Social de la Universitat Internacional de València (VIU) i la Fundació Neurocirurgia, Educació i Desenvolupament (NED). Es tracta d’un curs únic a nivell nacional, per la integració que realitza de la teoria i la pràctica, la presa de contacte amb la tecnologia més nova i les últimes tècniques en el tractament de les malalties que afecten el cervell i la columna.
El curs s’enfoca a contribuir a la formació continuada de professionals de la salut que s’ocupen de pacients neurològics, abordant des del punt de vista quirúrgic fins a la rehabilitació.
Este curs, a més del seu enfocament clínic-quirúrgic, té un vessant solidari , ja que els diners recaptats a través de les inscripcions es destinarà a la Fundació Neurocirurgia, Educació i Desenvolupament (NED), que s’encarrega de formar a personal mèdic i d’infermeria en països en vies de desenvolupament. Un fet que ha destacat la gerent de l’hospital de la Ribera, Rosabel Ribes.

Deixa un comentari