Agenda cultural per al cap de setmana

Al voltant de 700 alumnes de centres escolars d’Alzira han acudit este matí com a espectadors a l’estrena de l’espectacle Popurrí farsántico de l’escola de teatre Tarumba Jove.

Esta obra , original del seu director, José Antonio Martínez, és en la qual han estat treballant deu joves actors i actrius durant més d’un any i s’estrenarà per al públic general esta nit a les huit i mitja al Gran Teatre.

També hui a les huit i mitja es pot disfrutar del cinema a la Casa de la Cultura. El Club Cinema Alzira presenta la pel·lícula Tori y Lokita. Una pel·licula belga de 2022 que es va estrenar al Festival de Cinema de Cannes, on va guanyar el premi especial del 75 aniversari del festival.

A la mateixa hora, s’inaugura a la Casa de la Cultura una exposició de la pintora i il·lustradora Carmen García Gordillo. La mostra ‘L’ombra de la lluna’ estarà a la sala 1 fins el pròxim 30 d’abril.

Dissabte, músca tradicional valenciana de mà de l’espectacle ‘Va de dones’. Música tradiciona i cant d’estil amb composicions pròpies, entre elles, una peça amb la lletra de l’alzirenya Laia Fontana Bria. La intèrpret d’Al Tall, Maribel Crespo, és autora de la música de moltes de les peces del repertori.

I diumenge, Interpreta Natura commemora el Dia de l’Arbre al Forest Lab de la Casella. Les activitats començaran a les deu del matí i finalitzaran a la una del migdia. Es farà una plantació d’espècies autòctones dins del projecte LifeTerra, per tal de plantar 500 milions d’arbres en tota Europa. També es donarà a conèixer el projecte ULGES (Unitats Locals de Gestió d’Ecosistemes). A més, hi haurà activitats infantils i un  esmorzar tradicional i ecològic.

Deixa un comentari