AGENDA: Doble sessió de teatre, música, tardeo i donació de sang

Anem amb l’agenda per al cap de setmana, ben completa.

Esta vesprada, a les 20.30 el Gran Teatre acull l’actuació Reciclart 2.0 dels Toom Pak o recicladors de residus. Els Toom Pak rescaten objectes procedents del fem com llandes, bidons o canonades i els convertixen en instruments plens de vigor i emoció. Les entrades costen 8€ i 6 la reduida. Es pot comprar l’entrada encara a través de notikumi.com

També tenim per a demà el teatre infantil Lluna, dos i tres de Teatre l’Abast. El protagonista de la historia és Pau qui pensa que ser menut és un rotllo perquè tot el món et diu què has de fer. Però se li ocorre una idea per a poder fer el que vullga sense que ningú li diga res. Encara que se n’haja d’anar a l’altra punta del món! O més lluny. Les entrades són 3€. Encara estan disponibles a notikumi.com.

I per últim, demà tindrem sessió de jazz amb Sedajazz. Pepe Zaragoza i el seu quartet ens presentaran Efímer, l’últim disc del compositor. Les entrades costen 3€ i 2€ la reduïda.

I també els recordem que poden comprar des d’ahir les entrades per al 36é Encontre de Teatre a Alzira. Inclou obres com Regala’m esta nit d’Albena Teatre, una comèdia amb Carles Alberola. També tindrem una adaptació de La Regenta amb l’actor alzireny Àlex Gadea o Libre, un homenatge musical de Melomans a Nino Bravo, i així fins a 11 espectacles. Els poden consultar a les xarxes socials de l’Auntament d’Alzira. Val 35 euros.

D’altra banda, hui com cada divendres tenim sessió de Tardeo a Alzira de 19.30 a 22, en tots els bars i restaurants associats de la ciutat. Per a hui, a més, tindrem 8 actuacions.

En primer lloc 4 DJ’s. A l’Ikebana, DJ Albert; al Barbas, DJ Pere Talens; al Bar de Homer, DJ Andrw_music i a Toni’s Bar DJ Tech Josh. Després hi haurà una demostració d’un tallador de pernil a l’Alga’s Beer Club i una actuació de música cubana amb Lilibet Esencia Habanera al bar Habana. D’altra banda, a El Patrón també tindrem música en directe. I per últim, l’actuació institucional será a la zona del Mercat de la Vila, entre l’Havok2 i el Led Rock. Hui actuaran Lulú y los Tigretones, una banda de música alzirenya formada per una guitarra eléctrica, guitarra acústica, veu i contrabaix.

Deixem la cultura per contar-vos que també esta vesprada poden participar en un acte solidari de donació de sang. Serà de 17.00 a 20.30h al Centre de Salut Hort dels Frares. Recordem que una donació salva tres vides i la sang no es fabrica. Els requisits són ser major de 18 anys, pesar més de 50kg i no anar en dejú.

Per acabar, amb motiu de la cel·lebració de Moros i Cristians i altres actes els horaris d’autobusos i parades canviaran. A partir de les  17h de divendres a les 23h de diumenge la Plaça del Regne es quedarà sense servei. El bus urbà farà la parada al cantó de Cajamar. La parada de referencia per al centre d’Alzira será l’estació d’autobusos.   I dissabte a partir de les 18:30h es quedaran sense servei la Plaça del Regne en les dos direccions, la Plaça Major, Pérez Galdós i Sants Patrons Correus.

Deixa un comentari