Comença hui el mig any de Moros i Cristians d’Alzira, el plat fort será el concert de música festera el pròxim diumenge

Hui comença el mig any dels Moros i Cristians d’Alzira que enguany té com a eix central el concert de música festera del pròxim diumenge a càrrec de l’agrupació Ibn Hafaja de la Societat Musical d’Alzira. No pel concert en sí, sinó perquè en ell es farà una rifa de múltiples regals que han donat comerços de la ciutat, amb què la Federació de Comparses i Filaes pretén recollir fons per ajudar a la família d’Adrián Fernández. Recordem que el cost de l’hospitalització de l’alzireny suposa 8.000 € diaris. La Federació voldria recaptar uns 5.000 amb la venda de les mil paperetes que s’han posat a la venda al preu de 5 euros.

D’altra banda, hui s’inicia amb el sopar de germanor i discomòbil. Demà a les 11 començarà el 3r concurs de l’olla mora i paral·lelament es realitzarà la Cagà del Burro on la filà Mercaders recaptarà fons per a la seua Sultania.

Per la vesprada a les 7 es realitzarà una entraeta des de la farmàcia d’Hort dels Frares, passant per la Plaça Major i pels taxis arribarà fins la plaça del Regne. Per la nit hi haurà una altra discomòbil oberta a la ciutadania i ja diumenge finalitzarà la festa a les 12, amb el concert de música festera a la plaça del Mercat.

Deixa un comentari