Alzira presenta la nova Agenda Educativa per al curs 23-24

La Regidoria d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira ha elaborat l’Agenda Educativa per al curs 2023/2024. L’edició d’enguany es publica novament en format digital I en 142 pàgines recull tot tipus d’activitats que es fan al llarg de l’any a la ciutat.
S’hi arrepleguen les diferents activitats previstes al llarg de l’any, tant en l’àmbit de l’educació formal com informal, gràcies a la col•laboració amb les diferents àrees de l’Ajuntament i entitats del municipi. Dividida per àrees, l’agenda consta d’una sèrie de fitxes on es poden consultar fàcilment les activitats presentades. Cada fitxa detalla la descripció de l’activitat, l’objectiu que seguix, els destinataris a qui està adreçada i el responsable que l’organitza.
Esta agenda, destinada a professorat, alumnat, pares i mares i a tota la ciutadania interessada, és una eina de treball global i participativa de tota la comunitat educativa d’Alzira.
Enguany, igual que l’any passat, l’Agenda Educativa 2023-2024 sols es publicarà al web municipal i les xarxes socials. Això mateix es farà arribar per correu electrònic als centres educatius, entitats i associacions col•laboradores o es podrà descarregar directament en l’apartat d’Educació en el web de l’Ajuntament.

Deixa un comentari