AGENDA: Festa de l’Espardenyà, recital de poesia, espectacle d’Eugeni Alemany i contacontes

Agenda per al cap de setmana:

Esta vesprada, de 17 a 20:30 poden donar sang al Centre de Salut del carrer Hort dels Frares. Recordem els requisits: pesar més de 50 kg, ser major d’edat i no anar en dejú. En cas de dubte de si poden donar o no, el millor és acudir i preguntar als professionals. Recordar també que la sang salva moltes vides i no es pot fabricar.
A les 18:00 des del Parc Pere Crespí s’iniciarà la manifestació amb motiu del Dia de la Dona que organitza el col·lectiu 8M. En arribar a la Plaça Major es llegirà el manifest.
A les 18:00 també per als més menuts, xiquets i xiquetes de 4 a 8 anys, hi ha contacontes a la Biblioteca, “La reina de los besos” a càrrec de la compañía l’Oracle de l’Est Farándula producciones.
Cal inscriure’s prèviament, bé telefonant al 962 01 29 81 o a les instal·lacions de la Biblioteca, ja que l’aforament és limitat.

Més tard a les 20:30, el Gran Teatre acull l’espectacle “A ningú que li passe” d’Eugeni Alemany. Durant l’espectacle, compartiran escenari l’humorista Eugeni Alemany i la seua amiga Zuleima Gonzáles. Eugeni tenia un deute pendent amb el seu públic.
Després d’haver analitzat humorísticament les mares valencianes, havia de fer-ne la venjança. Per això, ha arribat el moment de clavar canya als hòmens valencians.
Esta actuació no està inclosa en l’abonament teatral, les entrades costen 18 euros i 16 les laterals.
Dissabte 9 de març, a les 19:30, Vicent Camps presentarà el Recital Estellés “Estellés en veu nua” a la Casa de la Cultura. Es tarcta d’un recital de 75 minuts sobre els poemes més significatius de l’autor. Sobre un fil biogràfic conductor Camps recitarà textos d’un programa basat d’emoció, ironia i compromís de l’autor de Burjassot. L’entrada val 3 euros i 2 la reduida.
Diumenge, dia 10 torna la Festa de l’Espardenyà a Alzira i el VIII Concurs nacional d’espardenyà Francisco José Garcia. Prop de 30 cuiners lluitaran per aconseguir la millor espardenyà. Començarà a les 10h a la Plaça del Regne.
I diumenge de vesprada, a les 20:30h a la Plaça del Carbó es farà l’homenatge al foc antic.

Deixa un comentari