AGENDA: Jazz a casa, taller de cuina Bon Profit i presentació del llibre “Rutes de la memòria obrera II”

Esta vesprada comencen les sessions de Jazz a casa amb María Carbonell-Lucas Ibáñez Duo, que actuaran a Ca Belén i Juanjo, en el carrer Progrés n17 a les 20 de la vesprada.

També els recordem que hui a les 18.30h a la zona d’Albuixarres tindrà lloc una nova edició dels tallers Bon profit, un taller de cuina en valencià a càrrec de Tomàs Blay, de Ca Tomàs. Serà al Casal Faller Albuixarres, al carrer Cid, n21. Per a participar cal inscripció prèvia al correu serval@alzira.es.

Per últim, demà de matí el Muma acollirà la presentació del llibre “Rutes de la memòria obrera II”. En este segon volum, es proposa una ruta per Alzira i els llocs d’episodis rellevants de la història del treball d’home si dones i del moviment obrer. Pilar Rovira i Rafael Oriola han escrit el capítol de la ruta Cartonatges Suñer.
Ells dos amb Ana Mª García, secretària general de CCOO PV, Salvador Piera, sindilista i ex treballador de Cartonatges Suñer i l’alcalde d’Alzira presentaran este segon volum de les rutes obreres. Tindrà lloc demà a les 10.30h al Museu Municipal.

Categories Cultura

Deixa un comentari