Sota el lema “L’amor et senta bé”, l’Ajuntament d’Alzira, el Consell de Joventut i GAILES presenten demà la programació de la festivitat de l’orgull LGTBIQ+

Juny és el mes de l’orgull LGTBI i enguany la festivitat es celebrarà el 29 de juny. Alzira presenta demà a la Biblioteca els actes que organitza enguany sota el lema “L’amor et senta bé”. Per primera vegada, a la presentació acudirà el pregoner de la festa, Toni, drag alzireny i es farà entrega de la senyera de la diversitat a l’Ajuntament d’Alzira. A més, la Regidoria d’Igualtat ha adquirit nous llibres de temàtica LGTBI que s’incorporaran des de demà al fons de la Biblioteca.
La manifestació està convocada per al 29 de juny, des de la Plaça de les Lletres Valencianes fins a la Plaça de Cassasús, on es llegirà el manifest. Abans d’acixò, el 28 de juny hi haurà la concentració davant del consistori amb la lectura del manifest institucional. Bernat Iborra, de l’associació GAILES ha avançat que per a enguany hi ha moltes activitats previstes.
Esta celebració la prepara l’Ajuntament d’Alzira i concretament el Consell de Joventut, amb la col·laboració de GAILES. Bernat Iborra ha destacat la participació activa d’algunes regidories però n’ha trobat a faltar d’altres. Demà pot acudir qualsevol persona a la presentació, a les 19.00h a la Biblioteca Municipal.

Deixa un comentari