AGENDA: Música, teatre, cine i activitats solidàries per al cap de setmana

Seguim amb l’agenda per al cap de setmana perquè ve carregada d’activitats per a tots els públics.

Esta vesprada a les 19.30 s’inaugura al MUMA l’exposició lego “Brico Alzira” de l’autor Victor Boscà, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alzira i la Falla Plaça Germanies.

A les 19.30 també, nova sessió del Club de Lectura Jove sobre l’obra de Vicente Blasco Ibáñez “Entre naranjos”. El club està obert al públic general que vulga escoltar el debat. Serà a les 19.30 a la Biblioteca Municipal.

Just després, a les 20.00, Club Cinema Alzira projectarà a la Casa de la Cultura la pel·licula Creatura, un drama espanyol d’Elena Martín sobre la sexualitat i la pornografia. La pel·licula narra la historia de Mila, qui Després de mudar-se amb la parella a una nova casa, veu que la pèrdua de desig i apetit sexual està en ella mateixa. A partir de llavors, comença un viatge en el qual revisita experiències de la infància i l’adolescència amb l’esperança de reconciliar-se amb el seu cos. L’entrada es pot comprar encara a través del web de notikumi, costa 3 euros i 2 la reduïda. No es recomana per a menors de setze anys.

Demà dissabte, per als més menuts de la casa tenim nou espectacle de Somriu als Parcs a la Plaça de la Malva. Ameba Teatre presenta a Alzira El dia de Ramiro, un espectacle de titelles i clowns amb música en directe. Serà a les 12.

Durant el matí de demà també poden acostar-se al Mercat Solidari de llibres de Cáritas. Serà de 10 a 14h a la Plaça Major. A més, assistiran alguns escriptors alzirenys.

De vesprada a les 18, per a públic infantil també, la Biblioteca ha organitzat un Scape Room, “A la recerca de la moda perduda”. L’activitat està completa, no es pot apuntar cap persona més, però la Biblioteca oferix posar-se a la llista d’espera davant l’èxit que ha tingut.

Demà també, la Casa de la Cultura acollirà a les 19.30 el concert “On viu l’esperança”, de Joan Amèric i la seua banda, ens presenten un concert que transita pel paisatge interior de les emocions i les projecta en forma d’invitació per a compartir el camí comú de l’esperança.
Amb una formació musical electroacústica, la proposta inclou cançons inèdites i recents amb clàssics del seu repertori. Encara poden comprar entrades a través de notikumi.com. L’autor ens explicavfa ahir al programa de la casa Culturclau que la venda per internet està funcionant molt bé.

Per a diumenge, la Germandat de Cavallers de Crist Crucificat a l’Agonia ha organitzat la ‘8a Cursa solidària d’Alzira’ a favor d’ASPANION. La marxa-carrera començarà a les 10.30 h. des de la Plaça Major.

Els tiquets es poden adquirir per 5 € a les ferreteries Mengual i Sual, a la sabateria Elena Martínez, la farmàcia Bertomeu, Vericat, Tenisquash i l’escola de dansa Paso a dos. Després de la carrera, el número de dorsal participarà en el sorteig de regals. Reme Abad, presidenta d’ASPANION demana la participació a tota la ciutadania per a fomentar la investigació contra el càncer.

Per últim, diumenge a les 12 del migdia, l’Agrupació musical Ibn Jafadja ens porta al Gran Teatre un concert de pel·licula, amb les bandes sonores més famoses del cine. L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Han escoltat alguna volta l’expressió Los últimos de Filipinas. Eres els últims soldats espanyols que resistiren els atacs estatunidencs en el fort de Baler, a les Filipines. Un d’ells va ser l’alzireny Salvador Santamaría Aparisi, al qual este diumenge els Veterans del Sahara li retran homenatge en el 125 aniversari de la seua mort en eixe setge.

En l’acte estaran presents l’alcalde, Alfons Domínguez i el General de Brigada, Vicente Bataller Albentosa com contava a El dia per davant, Bernardo Prats.

L’acte es realitzarà el diumenge a les 12 del migdia. Formarà part de l’encontre que realitzen cada any les persones que estigueren prestant el servei militar al Sahara fins 1975 i que arriba a la 16a edició.

 

Deixa un comentari