AGENDA: Presentació del llibre “Estás muerto, cabrón”, Taller de personalització de roba denim i visites als dossels

En la agenda per a hui tenim dos activitats. Per a joves, d’entre 12 i 30 anys, esta vesprada tindrà lloc el Taller de Personalització de Roba Denim, o vaquera. En el taller podran personalitzar una peça de roba amb tots els materials necessàris i amb persones expertes. Es necessita inscripció prèvia al Centre d’Informació Juvenil, telefonant al 96 241 74 07 o enviant un correu a joventut@alzira.es. Serà a les 18 a la Casa de la Cultura.

També a les 18, però a la Biblioteca Municipal, Jesús Montesinos presenta el seu llibre “Estas muerto, cabrón”, editat per Loto Azul. Conta la història dell psicòleg Fernando Trevijano, home dubitatiu, que té com a pacients a diverses dones que representen el mal i enverinen a homes com a venjança pel maltractament rebut. Recordem a les 18 a la Biblioteca.

Ja han finalitzat tots els trasllats i ja es poden vore tots els dossels. Els horaris d’obertura els tenen en el facebook Semana Santa Alzira.

Este matí, la banda de la Junta de Germandats i Confraries ha estat fent exhibicions en col·legis de la nostra ciutat.

A les 5’30 començarà la visita oficial que la Junta de Germandats i Confraries junt a convidats realitzaran als diferents dossels. Des de la junta es demana paciència i comprensió als visitants que estan fent cua ja que el grup oficial tindrà preferència per vore el dossel. A més, els jurats valoraran les diferents composicions realitzades.

Esta vesprada, a les 7’30 poden gaudir d’un concert sacre de la coral polifònica a la parròquia de la Sagrada Família.

A les 10’30 començarà el solemne Via Crucis de la Germandat de Cavallers del Crist crucificat en l’Agonia des de l’església de Sant Joan fins la de Santa Caterina.

Al voltant de les 12 de la nit, es donaran a conèixer els premis del 61 concurs de dossels en l’Ajuntament d’Alzira.

 

Deixa un comentari