Agenda: Tardeo, 25na Mostra de Jazz, Música al Claustre i donació de sang, entre moltes més propostes

Repasem l’agenda per al cap de setmana.

Esta vesprada, de 17 a 21 cita solidària de donació de sang al Centre de Salut del C/Hort dels Frares. Recorden que cada donació salva tres vides i donar sang de manera regular la disponibilitat de components sanguinis als hospitals. Els requisits són ser major de 18 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú.

Hui a les 18h arriba a la Biblioteca una activitat relacionada amb l’art de l’origami o papiroflèxia dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 8 anys. S’estableix com a requisit la inscripció prèvia per a poder participar telefonant al 962 01 29 81.

Més tard, a les 19, Alfred Garcua Femenia presentarà a l’Arxiu Municipal el seu llibre “Un país de lletrats i analfabets. Pràctiques d’escriptura en el llindar de la modernitat”. Hi intervindran Carmel Ferragud, de la Universitat de València i Aurelià Lairon, arxiver municipal. Hui a les 19h a l’Arxiu.

I a la Casa de la Cultura, s’inaugura hui l’exposició biogràfica “Cronista de records i esperances” en honor al poeta Vicent Andrés Estellés i el centenari del seu naixement. Estarà a l’entrada de la Casa de la Cultura des de hui fins al 15 de juny.

 

I de 19 a 22, com cada setmana hi ha Tardeo, amb 11 actuacions per a hui. La instiutucional serà a La Puertad del Sol, amb Pau Pardo DJ.

A la resta de locals, al Guinea actuaran Carola Mendoza i Garzinsky, al Garibaldi estarà Lilibet Esencia Habanera, el +QBirras s’unix al Tardeo amb DJ Jordi Francés, al Barbas Payouh Soul Rebel i J.J. Sánchez, en el Dreams tindrem Frost Moore, a La Campana un tallador de pernil en directe.

Després al Bar de Homer, DJ Andrw­_music, en Toni’s Bar estarà el DJ Jordi Bernia, a El Patrón DJ Joselu i Tomas Roig i per últim, a la Zona del Mercat de la vila, entre Havok2 i Led Rock actuarà Kompñlot, un grup de música en acústic de pop/rock espanyol.

A més, s’ha establert un autobús gratuït des de l’Alcúdia, per a que puguen gaudir el Tardeo també. Des la parada de l’Avinguda Antonio Atmetla, fins a la Plaça del Regne d’Alzira. El bus eixirà a les 18:45h des de l’Alcúdia i tornarà a les 12h de la nit. Les places són limitades i aniran per ordre d’arribada. Es pot confirmar l’assistència enviant un whatsapp al telèfon 6 67 91 08 53 dient “Sí, bus”. També, a les xarxes socials del Tardeo es sorteja una targeta regal de 100 euros per a comerços locals. Tan sols cal donar m’agrada a la publicació, seguir al perfil i etiquetar a un amic de l’Alcúdia.

I demà tindrà lloc l’inici de la 25na Mostra de Jazz al Carrer amb l’Aljazzira Septet a la Plaça del Carbó, a les 22.30h. Serà una estrena absoluta de l’encàrrec de la Mostra per a celebrar el 25 aniversari també de l’Aljazzira Jazz Club, amb músics d’Alzira vinculats al jazz i un repertori basat en temes del Jazz-Rock-Funky dels 70’. La resta de la programació la poden consultar a la nostra pàgina web i xarxes.

 

També demà Alzira dona el punt de partida al certamen de Música al Claustre amb el tenor Bernat Climent i el pianista José Madrid, que interpretaran Arias y Romanzas.

L’entrada val 3 euros, es pot adquirir a través de notikumi.com. la programació per a les pròximes setmanes es pot consultar a les nostres xarxes.

I per últim, demà a les 20h al Gran Teatre tindrà lloc el XXIV Aplec Infantil de Danses 2024. L’entrada és gratuïta.

Deixa un comentari