Fins el pròxim 1 de setembre es poden sol•licitar a Alzira les ajudes per a la primera vivenda. Les ajudes estan destinades a jóvens fins a 35 anys que l’hagen comprar durant el 2022.

El pròxim 1 de setembre es tanca el termini per a les ajudes a la primera vivenda per als joves menors de 35 anys. Des de la regidoria de  Gestió del Territori els recorda este termini que es va iniciar el passat mes d’abril.

Per a poder demanar la subvenció, la compra-venda de la vivenda s’haurà d’haver fet en l’any anterior a la data de la convocatòria, és a dir, al  2022. D’altra banda cal ser propietari de l’habitatge i estar empadronat en el mateix a l’hora de sol·licitar-la. En cas de ser més d’una persona propietària, ho poden demanar les dos.  La quantia de l’ajuda depen de les peticions que hi haja, ja que es disposen de 30.000 euros al pressupost municipal, que es repartiran estre les sol·licituds que complisquen els requisits, per això la quantia de les ajudes varia en funció de la demanda.

En tot cas, el pagament es farà amb la targeta Alzira, de manera que supose al mateix temps un benefici per al comerç local d’Alzira. L’Ajuntament d’Alzira convoca les ajudes de primera vivenda per a gent jove des de l’any 2000, amb l’objectiu de subvencionar part de les despeses inicials en la compra de la seua primera vivenda, una iniciativa que es vol continuar endavant, assegura el regidor responsable Andres GomisFins el dia 1 de setembre inclusivament, es pot presentar la sol·licitud  presencialment en La Clau o bé telemàticament a través de la seu electrònica municipal www.sedeelectrónica.alzira.es. S’ha d’adjuntar la sol·licitud, l’escritura de compravenda i la declaració de renda o certiicat d’ingresos, pensió o atur.

 

 

Deixa un comentari