La Jornada d’il•lustració d’Alzira arriba a la setena edició amb les novedoses propostes de 25 artistes. Una jam session, d’improvisació plàstica i musical, entre les novetats 2023.

La jornada d’Il·lustració d’Alzira comptarà enguany amb 25 artistes que mostraran el seu treball a Alzira. Esta jornada que forma part del festival Art al carrer arriba a la setena edició i ho fa de la ma de l’artista local Empar Piera, que és la coordinadora artística d’esta trobada que es fa a la Casa de la Cultura i el carrer Escoles Pies.

Enguany serà el 23 de setembre, tot i que esta setmana ja s’ha presentat el cartell que enguany ha sigut obra de la il·l·lustradora servillana Alba Gallardo. Com cada any, este cartell fa una representació de l’emblemàtic carrer de les Escoles Pies, des del seu punt de vista.La principal novetat d’esta edició consisteix a una  jam session, d’improvisació plàstica i musical al Claustre de la Casa de la Cultura on ja s’ha confirmat la participació de l’artista  Boke Bazan. ​

La programació inclou com és habitual el mercat de l’il·lustració, on estaran les parades dels diversos artistes, que són molt representatius d’este sector en distintes àrees. Hi participe des d’alzirenys fins a il·lustradors internacionals. Israel Pérez, regidor de cultura.

També hi haurà un taller infantil i de cinc a sis de la vesprada es podrà fer una serigrafia en una samarreta de la ma de Gat Cosmonauta. També com en altres edicions, hi haurà el vessant solidari amb la compra d’una il·lustració feta al moment, per cinc euros. La recaptació anirà destinada a Escoles Solidàries.

Israel Pérez recorda que esta iniciativa de la les jornades de la il·lustració s’ha exportat a altres ciutats. Un fet que confirma la seua consolidació.

Deixa un comentari