Al voltant dels 4200 euros es destinaran a l’asilo Santa Maria de Jornet gràcies a la recaptació del lloguer de les cadires de Setmana Santa

Al voltant dels 4200 euros es destinaran a l’asilo Santa Maria de Jornet d’Alzira gràcies a la recaptació del lloguer de les cadires de la Processó de Setmana Santa.

En total s’alquilaren enguany 1904 silles al preu de 5 euros. Al total de diners recaptats cal restar els gastos de gestió.

Este matí a El Dia Per Davant hem pogut parlar amb la Regidora de Festes Mar Chordà i la Madre Casilda, de l’Asilo Santa Maria de Jornet. La Madre Casilda ha explicat que encara que tenen molts forats a tapar, els diners els destinaran principalment a reparar els tendals de l’edifici.

La Regidora ha explicat que escolliren l’asilo com a entitat receptora perquè feia molts anys que no rebien cap donació. A més, l’asilo està lligada a la Setmana Santa, ja que acull durant dos dies la Germandat de la Maria Madre.

Chordà també ha fet balanç d’estes festes, que han sigut bones a pesar del temporal de Divendres Sant. Ha agraït a totes les confraries i germandats el seu compromís, també als treballadors i terballadores de Fovasa i l’Ajuntament, així com a tots els visitants i veïns de la ciutat.

Deixa un comentari