La Policia Local va detindre Divendres Sant un presumpte lladre en un domicili

La Policia Local d’Alzira va detindre el passat divendres sant un presumpte lladre in situ a un domicili. El detingut va entrar pel mètode del “resbalón” i va intentar amagar-se dels agents a la terrassa de dalt. Este mètode consistix en pasar un objecte fi i flexible com una tarjeta pel marc de la porta per obrir-la.

Durant la processó del Divendres Sant en la Policia Local va rebre una alerta sobre un robatori en domicili en els voltants de la parròquia de la Verge del Lluch. Diverses patrulles de la Policia Local acudiren de seguida a l’habitatge, que estava tancat en eixe moment. Després d’accedir a l’interior, s’adonaren que estava regirat i, amb diversos calaixos oberts.

Veient que la porta de la terrassa es trobava oberta, els agents registraren la terrassa, i localitzaren un l’individu que portava una motxilla amb diversos objectes. La propietària de l’immoble els va reconèixer com a seus i l’individu va ser detingut i va passar a disposició judicial.

La Policia Local recomana tancar la porta amb clau en tot moment per evitar que entren a casa amb estos mètodes com el “resbalón”.

 

 

Deixa un comentari