Alzira seguix pendent de l’evolució de l’estat d’Adrián Fernández

Tota Alzira seguix pendent de l’evolució de l’estat d’Adrián Fernández i amb ganes de que puga retornar a la nostra ciutat. Comencen a arribar bones notícies com que es vol començar a reduir la sedació a partir del dimarts per vore com reacciona. En cas positiu, podria estar més a prop el trasllat de l’alzireny sense establir dates.

Pel que respecta al fill d’Adrián, Andreu torna hui a casa i serà rebut pels seus companys del col·legi Ausiàs March però sense realitzar-li una gran rebuda perquè hi haja normalitat.

Les activitats es multipliquen entre les associacions festives per ajudar la família en els enormes gastos que han de suportar. Per ara ja superen els 40.000 €.

Este matí, el col·legi ha obert les portes per arreplegar donacions de jocs de taula i llibres infantils i ha aprofitat l’ocasió per fer un mercadet benèfic en favor del pare del seu alumne. El mercadet tindrà lloc esta vesprada a l’escola a les 13:45h, a les 15:15h i a les 16:45h. Les aportacions han de ser en metàl·lic i pot participar també qualsevol persona fora de la comunitat educativa.

La Federació de Moros i Cristians d’Alzira va organitzar una rifa express on més de 20 comerços han oferit regals i servicis que ahir se sortejaren després del concert de música festera que tancava el mig any. La presidenta de la Federació, Creu Casañ, va anunciar que s’havien venut els 5.000 € de rifa.

En marxa hi ha ara tres iniciatives més. Des de Rialles Parc Infantil s’han sumat a la causa sota el lema “Jugar és col·laborar”. Així, tota la recaptació de joc fins al dia 17 anirà destinada a la família d’Adrián. Recordem que es troben al carrer Alquenència, 14.

Per la seua banda, la Falla Sant Joan ha decidit fer una recaptació amb l’ajuda dels forners d’Alzira. El remanent de llibrets realitzats amb el teixit associatiu dels forns de la ciutat, es posarà a la venda per 10 euros l’exemplar. Este llibret tracta de posar en valor l’art i l’ofici del bon pa.

El poden adquirir a 8 forns de la ciutat: Forn de Bèrnia, de José Luís Rubio, el de Sant Francesc, Forn Ferrandis, Bria, el del Lluch, forn Sant Bernat i el de Sifre.

Per últim, este divendres s’organitza una meditació de la mà d’Alzira Medita a la Casa de la Cultura. L’aportació serà de 5€ i anirà destinada íntegrament a través d’una associació sense ànim de lucre d’Alzira a la família d’Adrián. La meditació consistix en una auto-observació passiva per a portar la ment al lloc present. Està oberta a tots els públics i serà guiada. A les 18h a la Casa de la Cultura i durarà una hora i mitja.

1 comentari a “Alzira seguix pendent de l’evolució de l’estat d’Adrián Fernández”

Deixa un comentari