Alzira celebra este diumenge la Romeria a la Murta, un esdeveniment amb quasi 70 anys d’història

Este diumenge tindrà lloc la Romeria a la Murta, un esdeveniment que va nàixer fa 70 anys, just després de la formació de la Germandat de Cavallers de Nostra Senyora de la Murta.

El programa de la Romeria s’iniciarà diumenge a les 8 del matí, a la Parroquia de Santa Caterina amb el repartiment de canyes i venedicció de romers. Les Dansaes a la Verge donaran inici a la Romeria de la imatge de la Santíssima Verge de la Murta, amb una parada per a esmorzar. Si no volen fer la Romeria a peu, també hi haurà un servei d’autobús desde l’Avda. Luis Suñer a l’altura de Telefònica a les 8.30h. Una vegada a la Murta, es farà l’entronització de la Imatge i vora a la 13.00 del migdia tindrà lloc l’ofrena. Ja a la 13.00, celebració de l’Eucaristia, oficiada pel consiliari de la confraria Enrique Masià. En acabar, es farà el repartiment del tradicional “Pa beneit”. A les 14:15 tindrà lloc el dinar de la germandat, per al qual és necessari el ticket. Per últim, a les 16.00 es farà el trasllat i entronització de la Imatge de Nostra Senyora de la Murta en la Capella de la Vall, on s’acomiadarà amb el cant de la Salve i Gojos en el seu honor, per a tornar a Alzira.

Recordem d’altra banda, que hi haurà servei de bar i s’han de respectar les normes del paratge i les indicacions de la Policia Local, Protecció Civil i organitzadors.

Deixa un comentari