Alzira comptarà amb un Consell d’Igualtat i Diversitat

Alzira comptarà amb un Consell d’Igualtat  i Diversitat abans que s’acabe la legislatura. Així ho va anunciar la regidora responsable, després que el la seua plenari del passat dimecres aprovara les basses per constitució. El consell d’igualtat pretén ser una eina de treball per als col·lectius que ja lluiten per eradicar el masclisme i al discriminació per raó de sexe, però també un punt d’encontre amb tots aquells que estan sensibilitzats en la recerca de l’ igualtat.

La regidora d’Igualtat a l’Ajuntament d’Alzira, Marina Mir confia en que només en unes setmanes estiga constituït el Consell d’Igualtat i assegura que ja coneix diversos col·lectius que tenen la intenció de sumar-se com és el cas del Grup de Debat per la Igualtat o l’Associació de Dones Juristes

Al mateix temps la regidora d’Igualtat ha aprofitat per recordar que l’Ajuntament d’Alzira posarà també enguany un autobús a disposició d’aquelles persones que vulguen assistir a la manifestació del pròxim divendres a València amb motiu del 8 de març.

Deixa un comentari