Alzira exigeix a Madrid inversions en la línia de rodalia

Alzira exigeix al Govern Central que prioritze les inversions en la millora de la línia de rodalia. Tots els partits representats a l’Ajuntament han votat per unanimitat esta reivindicació dels 40.000 usuaris diaris que lamenten el deteriorament del servei.

La línia C2 de rodalia de Renfe València, que passa per Alzira, patix un greu deteriorament. Un servei de transport de viatgers que, segons les dades de la mateixa empresa, utilitzen diàriament unes 40.000 persones en el conjunt de les 6 línies de la xarxa. El que havia sigut un mitjà de transport públic col·lectiu que en un temps s’havia considerat imprescindible, eficient i de prestigi, fa temps que ha deixat de ser-ho. Des de fa uns dos anys és estrany el dia que les persones usuàries no pateixen retards, cancel·lacions o supressió d’unitats a les hores punta.

Una altra petició dels partits de l’Ajuntament és que es faça una reducció general en els preus de tots els títols de transport, que retorne la bonificació als bitllets d’anada i tornada, que els abonaments de 10 viatges tinguen una vigència anual en lloc de mensual i que s’oferisquen altres modalitats de bitllet destinats a les persones que fan ús del transport ferroviari en els seus desplaçaments als llocs de treball o estudi.

Deixa un comentari