Alzira comptarà enguany amb el major nombre de mascletaes de la història amb una més afegida el dia de la Crida

Alzira comptarà en 2024 amb el major nombre de mascletaes de la seua història fallera ja que a les 7 programades per als dies de Falles i els previs s’afegix una octava que es dispararà este dissabte a les 2 amb motiu de la Crida.
La Pirotècnia Nadal-Martí, Pirotècnia Valenciana i Crespo seran les encarregades de disparar-les totes. Dissabte, es tancarà l’acte de la Crida amb el tradicional Castell.
El diumenge 10 arrancarà amb la macrodespertà infantil i a les 2, els presidents i falleres majors infantils seran els protagonistes d’explotar la Globotà. Ja per la vesprada-nit, a les 8’30, es farà l’homenatge al foc antic a la plaça del Carbó.
El dimecres 13 Nadal Martí serà l’encarregada de disparar la primera mascletà de la setmana fallera fins el dia 19 que tornarà a disparar-la la pirotècnia de l’Olleria. El primer i segon dia de falles es tancaran amb sengles nits del foc. La regidora de festes, Mar Chordà, ha volgut agrair la dedicació de l’equip de pirotècnia de la Junta Local Fallera, el seu equip de festes i en especial als pirotècnics.

Deixa un comentari