Alzira ja compta amb les representants per a fallera major i infantil i corts de les Falles 2024

Alzira ja compta amb les set representants per a corts i fallera major i infantil de les pròximes Falles 2024. Després de demanar ajuda als presidents i comissions per trobar candidates a fallera major de la ciutat, la Junta Local ha tancat per fi les candidatures.

La circumstància extraordinària d’enguany, que va obligar la Junta Local Fallera a extendre el termini de presentació de candidatures, ha fet que no s’haja de deixar fora del procés a cap candidata, ni tan sols en el cas de les infantils. Per això, la presa de contacte del 3 de juny perdrà el caràcter d’acte de preselecció i servirà perquè els presidents o electors coneguen millor les representants.

Pel que fa a l’elecció de fallera major, s’ha avançat al dia 11 de juny. En el cas de les infantils, sí que hi haurà possibilitat d’elecció perquè al tancament del termini de presentació de candidatures, la Junta ja comptava amb més d’una candidata a cort i fallera major. A partir de la presa de contacte, les xiquetes tindran 48 hores, fins al dia 5, per ratificar la seua candidatura a fallera major o dir si volen ser sols de la cort. El cas de la fallera major de la ciutat és distint: com que no hi havia candidata a fallera major dins del termini, l’acte d’elecció haurà d’ajustar-se a esta nova circumstància.

Deixa un comentari