Alzira Ràdio celebra el dia internacional de la ràdio

Durant el matí, des d’Alzira Ràdio hem celebrat el dia internacional de la ràdio, un esdeveniment que hem retransmés des del palau de la Generalitat Valenciana on, en un encontre molt especial, ens hem congregat companys de la xarxa d’emissores de ràdio municipals de tota la comunitat. Fins allí s’han traslladat els nostres companys, tant tècnics com locutors per a participar en les jornades on s’ha pogut debatre, intercanviar experiències, i com no, fer allò que més ens agrada, fer ràdio.

L’Assemblea General de la Nacions Unides va declarar el 13 de febrer com el dia internacional de la ràdio en 2012 i va assenyalar en la seua declaració que la ràdio és el mitjà de comunicació més dinàmic i que s’adapta als canvis del segle XXI, oferint noves maneres de interacció i participació.

I este dia que celebren totes les ràdios del món va nàixer d’una sol·licitud. Una inciativa que va fer el 2008 l’Academia Espanyola de Ràdio. Hui, Alzira ràdio forma part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis I Províncies es compon de més d’una vintena d’emissores municipals que vertebren el territori a través de continguts de qualitat i proximitat.

La presència este matí del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, així com del Director General de l’Administració Pública, Antoni Such o el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, a més de les alcaldesses i alcaldes dels municipis pertanyents a aquesta Xarxa ha donat suport a esta festa per commemorar i dir alt i clar, que les ràdios locals són molt grans.

Pepe Carreres, regidor del Medi ambient, que ha estat en representació de l’ajuntament, ha mostrat el recolzament de l’administració local per una ràdio municipal amb continuïtat.

Deixa un comentari