Ciudadanos demana explicacions a Pascual

C’s demana explicacions al regidor Fernando Pascual per les acusacions sobre presumptes contractacions amb irregularitats, denunciades pel comitè d’empresa i publicades hui a la premsa. El grup taronja assegura que aprofitarà la reunió del comitè de demà i la de la taula de negociacions del dijous per intentar conèixer tots els detalls i mostrar el seu  suport als treballadors.

La portaveu de Ciudadanos d’Alzira, María José Llopis, ha anunciat que de no convèncer les explicacions sobre el tema, demanarà el suport a la resta de partits per demanar un ple extraordinari perquè el regidor Pascual puga respondre a totes les preguntes i qüestions relacionades amb el tema.

Reassignació de tasques, externalització de serveis o falta d’informació als departaments són algunes de les queixes que hui es poden llegir en premsa i que provenen de la denuncia del comitè d’empresa. La resposta de moment l’ha donat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, que assegura que comprovaran la veracitat de cada cas i rectificaran en el que siga necessari, al temps que ha assegurat que no està disposat a suportar pressions polítiques.

 

Escolta la notícia:

Categories Política