Alzira Ràdio col·laborarà amb À punt

La directora de A PUNT , Empar Marco, ha presentat el model de col·laboració entre l’ens i les emissores municipals de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes , emparades  a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, entre les quals es troba la nostra emissora, Alzira Ràdio.

El document, ofereix als mitjans de proximitat una carta amb diversos nivells de col·laboració que inclou intercanvis de continguts de ràdio i televisió, producció i emissió coordinada d’informatius, producció i emissió coordinada d’esdeveniments, i creació conjunta d’obres audiovisuals i continguts específics per als webs. També obri la possibilitat que À Punt i les emissores municipals puguen implementar sinergies de col·laboració a través de l’ús conjunt de recursos i instal·lacions.

Les dues parts han acordat treballar en l’elaboració d’un document conjunt que concrete un marc estable de col·laboració i que permeta, tant a les emissores municipals com a À Punt, oferir un model comunicatiu de proximitat i vertebrat.