Alzira reunirà tècnics i regidors de tota la Comunitat en la jornada de l’Aigua per a debatre els nous reptes del cicle integral de l’aigua

Alzira acull el pròxim dimecres la Jornada de l’Aigua potable i residual en al Ribera, una jornada impulsada per Tus noticias de la Ribera ara fa quatre anys, que enguany tractarà diversos aspectes relacionats amb el cicle integral de l’aigua i la seua reuilització.
Tal i com ha explicat l’alcalde d’Alzia, l’aigua va a convertir-se en l’or liquid d’este segle i cada vegada va a ser un bé més escàs i que s’ha de reutilitzar. En esta jornada que es plantejaran solucions per a la seua reutilització, les subvencions europees que es poden utilitzar per adaptar-se a la nova normativa que impulsa el decret 655 que afecta moltíssim als sistemes de sanejament dels municipis.
L’assistència a les jornades és gratuïta i està enfocada a tecnics, regidors i empresaris, tot i que també està obert al públic en en general per a completar l’aforament de doscentes persones. La jornada tindrà lloc dimecres 22 a la Casa de la Cultura des de les deu del matí fins la una del migdia. Comptarà amb la participació de tecnics d’Ajutaments com és el cas d’Alzira que es posarà com exemple de bones pràctiques i també estarà la Confederació hidrogràfica del Xúquer.

Deixa un comentari