Hui la Directora General de Jústicia ha visitat les obress del Palau de Justícia, que van a bon ritme i acabaran a finals del pròxim any

La directora general de justícia, Rocio Gil, ha visitat hui les obres del nou Palau de Justícia. Unes obres que s’encetaren el passat mes de genera i que porten el ritme esperal. A final de l’any que ve s’espera que estiguen finalitzades segons les previsions de la Conselleria.
Esta visita junt a l’alcalde de la ciutat i membres de la corporació ha estat per conèixer la situació de les obres. Davant el bon ritme, ara ja s’està pensant en e el dia deprés, ja que les obres del Palau de Justícia quan estiguen acabades suposarà el trasllats dels jujats actuals. Quedaran buides les dos seus actuals dels jutjat, al carrer Ronda d’Algemesí i a la plaça del Sufragi.
Altre tema que es treballa és l’alternativa d’aparcament a la zona i també obres per a facilitar i millorar l’accés des de l’estació de tren, per tal de que es fomentar accedir des de Renfe a més de implementar noves zones d’aparcament en Tulell.
La directora general ha aprofitat la visita per reunir-se amb el grup municipal de Vox, la formació politica a la que pertany. Vos ha emés un comunicat expresenta la seua alegria de vore que la reivindicació de tants anys ha arribat a bon port.

Deixa un comentari