Alzira veu raonable la nova variant que planteja el Consell des de Carcaixent a la redona del riu Verd, perquè descongestionarà l’altre accés a la redona del Bingo

L’alcalde d’Alzira planteja un canvi de xip en la comarca de la Ribera. Una matisació que fa davant els projectes de noves carreteres en la comarca, Domínguez entén que són necessàries per a descongestionar les actuals, però s’ha de treballar també per un altre tipus de transport més sostenible.

La direcció general de carreteres ha presentat als alcaldes d’Alzira i Carcaixent un projecte ja fet per a connectar Carcaixent amb l’autovia A7 de manera més directa. L’opció plantejada pel Consell és una variant del nord de la ciutat, prop del pont de Barxeta que enllaça amb la redona del riu Verd, que connecta directament amb la autovia a través de la variant de Guadassuar. Una opció que en principi a l’alcalde d’Alzira li sembla raonable, perquè descongestionarà la carretera del Bingo, ara bé, els tècnics ho estudiaran en deteniment.

D’altra banda, l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, planteja que a més de fer noves infraestructures, s’ha de canviar el xip de la mobilitat en la comarca. Domínguez considera que cal buscar alternatives a l’ús individual del vehicle, i apostar per noves opcions de transport en l’àmbit comarcal.

Deixa un comentari