Anant va el carro és la nova campanya de l’Ajuntament d’Alzira per impulsar el comerç local i en valencià amb un sorteig de carros de compra

Comerç local i el valencià. Estes són les dos característiques de la ciutat d’Alzira que pretén impulsar l’Ajuntament d’Alzira i el Serval amb la nova campanya “Avant va el carro”. En esta nova iniciativa, tot aquell que compre al comerç local del 16 al 29 de maig, podrá participar en un sorteig d’un carro de la compra. A més, qui acudisca a l’esdeveniment del sorteig al Saló Noble de l’Ajuntament s’endurà un cabàs.

Tant el cabàs com el carro estan personalitzats amb el mapa d’alzira i diverses frases com “Som d’Alzira”, “Som de mercat” o “M’ho recomanes?”.  Per a participar sols es demana fer una compra en un dels 53 establiments adherits, sense preu mínim. D’esta manera, com més compres es facen, més participacions es tenen i hi ha més possibilitats de guanyar.

Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira ha assenyalat que cal protegir i impulsar el comerç de la ciutat front a les grans multinacionals i, per esta raó han inclòs el mapa d’Alzira als carrets. Per a Alfons Domínguez, els comerços locals aposten per la naturalitat i la proximitat, ja que els clients no són un número, com passa a les grans multinacionals, sino que són persones i veïns que mereixen la millor atenció.

El sorteig es farà el pròxim 3 de juny al Saló Noble de l’Ajuntament i és públic. Com els hem dit abans, qui acudisca rebrà un cabàs de tela per a la compra.Poden consultar els establiments adherits a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alzira o a la nostra pàgina web, alziraradio.com. Si algún comerç més vol adherir-se ho pot fer encara posant-se en contacte amb l’Ajuntament o el Serval.

Deixa un comentari