La ciutat d’Alzira s’ha volcat en el cas d’Adrián Fernández, amb diverses iniciatives de recaptacions de fons

Tota la ciutadania alzirenya s’ha volcat en el cas d’Adrián Fernández, per a ajudar a la família que ha de pagar més de 8.000 euros diaris a un hospital de Cancun per l’atenció mèdica que rep el jove veí d’Alzira. Són diverses les iniciatives que s’han dut a terme des d’associacions i entitats festives i veïnals. Ahir els contavem la rifa solidària de la Federació de Moros i Cristians. Costa 5€ i va totalment destinada a ell i els seus cuidats. Es poden adquirir durant la celebració del mig any que tindrà lloc a la plaça del Regne durant este cap de setmana. També per telèfon al 6 26 19 79 66. La rifa tindrà lloc després del concert de música festera del diumenge.

D’altra banda, la Falla el Parc han fet una altra rifa. En este cas será un cap de setmana per a dos persones. El preu, 5€ també i es poden adquirir al seu cau hui a partir de les 20.00h. Si alguna altra comissió vol participar es pot posar en contacte en la Falla.

I una altra falla que ha impulsat una iniciativa és la Falla Sant Roc, la d’Adrián i de la qual va ser president. Junt al Club La Rabosa han organitzat una passejada benèfica, que tindrà lloc quan abans siga possible.

El col·legi Ausiàs March, on estudia el fill d’Adrián, està fent tot el possible per donar suport a la familia. Este matí a les 9h ha tingut lloc al centre una concentració, on han llegit un comunicat.

El manifest ha centrat l’atenció en la protecció de la infancia i garantir el benestar d’Andreu. A l’acte també han estat presents la Regidora d’Educació, Virtuts Piera i l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez.

Andreu viatjarà este cap de setmana a Alzira i dilluns esperen tindre’l a l’escola. Dins del pla de suport escolar, coordinat per les orientadores del centre, prepararan una benvinguda i acollida d’Andreu per a donar-li el suport necesari, adequada a la situació en què es trobe.

Pel que fa a la recaptació obtinguda, l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, ha assenyalat que en les últimes hores la familia ha rebut transferències que ronden els 30 mil euros per a costejar l’hospitalització. No obstant, els recordem que esta quantitat és la que han hagut d’abonar en tan sols dos dies i els exigixen vora 8.000 euros diaris. Tampoc saben encara quan podran tornar a Espanya. L’Ajuntament d’Alzira ha sol·licitat a la Delegació de govern que oferisca també asessorament jurídic a la familia.

Deixa un comentari