La próxima setmana s’inicien les obres per a conectar el centre urbà alzireny amb l’anell verd amb un rampa i un pas de vianants en la cv 50 a l’altura de l’estació d’autobusos

Un dels recursos turístics que es vol potenciar és l’anell verd, un recorregut perimetral de la ciutat d’Alzira que compta amb el riu i els seus paratges com al•licients. És per això que continuen les inversions i les novetats en este espai. El dimecres de la pròxima setmana s’iniciarà el projecte de connectar l’estació d’autobusos amb l’anell verd a través de la pinada. Per això s’haurà de fer un pas de vianants que unisca la mateixa avinguda d’entrada a Alzira amb l’altra banda de la cv-50. El primer pas el donarà l’Ajuntament construint esta rampa. Sergi Abril és el tècnic de medi ambient.
D’altra banda, també es van a fer diverses actuacions en el riu a través el Consorci de la Ribera i de l’Ajuntament. La principal serà llevar la canya de les riberes del riu, amb la qual cosa es descobriran diversos paratges amagats com és la xopera que hi ha a l’Hort de Redal. Un tresor fins ara amagat que permetrà connectar esta zona de baix del pont i la xopera amb el mirador del Xúquer.

Un dels objectius de la inversió en l’anell verd, és oferir-lo com a recurs turístic per a descongestionar els paratges naturals de la Murta i la Casella i que es consolide com una alternativa de turisme verd a Alzira, amb la seua unió amb la Via verda que arriba fins a Tavernes.

Deixa un comentari