L’atur baixa en Alzira un 10% respecte el mes d’agost de 2022.

Alzira compta amb 3080 persones aturades segons les dades d’ocupació que ha publicat hui Labora. Un repunt en les llistes de l’atur després que el passat mes de juny ens baixara fins a les tres mil persones. Durant l’estiu, cíclicamente, s’incrementa l’atur a la ciutat.

El que no canvia massa és la tendència, les dones continuen sent els 63 per cent de les persones aturades en Alzira, tot i que este mes, l’increment respecte al mes anterior s’ha donat en els homens, Per sectors, el 64 per cent de les persones aturades són del sector serveis, ja que són 2001 els aturats en este sector, seguit pel sector industrial que compta amb 511 persones aturades este mes d’agost. I pel que fa a l’edat, els majors de 45 anys són majoria en les llistes d’atur, més del cinquanta per cent de les persons aturades en Alzira.

 

A hores d’ara, tenim el mateix nombre de persones aturades que a principi d’any, és a dir a les dades de gener que ens parlaven de 3078 persones aturades. Si comparem les dades de hui amb les de l’any passat en iniciar-se setembre, l’atur ha abaixat en un 10%. ( de 3410 a 3080 persones).

 

 

Deixa un comentari