Campanya de vigilància d’autobusos i camions

Alzira s’ adhereix a la campanya de vigilància d’autobusos i camions de la DGT Per garantir la seguretat a les nostres carreteres.

La passada setmana va tindre lloc l’acció de vigilància de camions i autobusos portada a terme per la Policia Local dins de les campanyes i operacions de vigilància i control per a l’any 2019 de la Direcció General de Trànsit.

Es va fer un control d’un total de 78 vehicles d’estes característiques a la ciutat d’Alzira, dels quals es van detectar 12 casos d’incompliment, la majoria per deficiències tècniques del vehicle. En tots els casos, els agents van informar els conductors del motiu de la campanya .

Entre este tipus de vehicles és més alta la incidència d’eixides de la via i bolcades, que pot explicar-se per l’excessiva o mala col·locació de la càrrega. L’Ajuntament d’Alzira va manifestar l’adhesió a la Campanya a la Direcció Provincial de Trànsit i de la mateixa manera ha informat sobre els resultats que en s’hi s’han obtingut i ha remés els resultats detallats de l’acció, perquè segons explica la regidora de seguretat Sara Garés és important per garantir la tranquil·litat de tots els conductors.

Categories Ciutat

Deixa un comentari