Retorna la campanya del Tardeo

L’Ajuntament d’Alzira, rellança la campanya del Tardeo a la qual s’han afegit 4 nous establiments per tal de continuar augmentat l’oferta d’oci gastronòmic a la nostra ciutat.

El sector de l’hostaleria és un sector fonamental per a al nostra ciutat per això  des de la regidora de desenvolupament econòmic , així com des del propi sector de l’hostaleria, han valorat positivament esta campanya ja que ha servit per incentivar l’oci en la franja horària de divendres de vesprada al nostre municipi i a la que s’acaben d’adherir 4 locals més.

Per al regidor, Ivan Martínez l’èxit es deu a la implicació de cadascun dels locals que s’han adherit així com al propi Ajuntament que seguirà donant suport a esta iniciativa, que no sols amplia l’oferta gastronòmica si no que també pretén anar ampliant-la amb altres tipus d’activitats com actuacions musicals i d’altres. Martínez també ha recordat que  és important la col·laboració i la coordinació de tots per evitar que aquestes activitats puguen generar malestar entre el veïnat de les zones de tardeo . Des de l’Ajuntament també s’ha anunciat que es van a facilitar nous materials de difusió de la campanya amb tanques publicitàries i lones, així com anuncis a RENFE.

Deixa un comentari