Es presenta la X carrera popular La Ribera contra el càncer en Alzira que organitza Dacma. Tindrà lloc el 14 d’octubre i la recaptació per la inscripció es destinarà a investigació.

El Dissabte 14 d’octubre Alzira es tenyirà de rosa, i és que tindrà lloc la desena carrer popular la Ribera contra el cáncer. Una carrera que organitza cojuntament l’associació de dones afectades per cáncer de mama d’Alzira, junt al Departament de sanitat de la Ribera, l’Ajutament d’Alzira i el club d’atlestisme La Rabosa.

Tal com explicava la presidenta de Dacma, Marivi Ferragut és tracat d’una volta lúdica i esportiva de quatre quilòmetres per a tots els públics. Els fons recaptats de les inscripcions, que costaran 5 euros, es destinaran a la lluita contra el cáncer. Enguany a més és un curs any especial, perquè es commemora el vinté aniversari del naixement de DACMA en Alzira.

La inscripció es pot fer a l’associació Dacma, al club d’alletisme La Rabosa, al departamento de comunicación de l’hospital, a la piscina coberta, al quiosc de la plaça Major pels matins del tres al 6 d’octubre, al mercat dels dimecres i un hora abans de l’inici de la carrera, el dissabte 14 d’octubre.

Deixa un comentari