Dia sense cotxe i Setmana de la mobilitat sostenible

L’Ajuntament d’Alzira junt amb la comunitat educativa del CEIP Ausiàs March ha presentat una de les iniciatives per a consolidar la mobilitat sostenible a Alzira. Des de hui, el carrer Concepción Arenal a l’entrada del centre estarà tancat al trànsit rodat i d’esta manera connectarà directament amb el parc de la Marina Espanyola. Una iniciativa que pretén avançar en un nou disseny per a esta zona, però que de moment respon a les demandes de la comunitat, tant del claustre com de l’associació de pares i mares.
A més de garantir la mobilitat i la seguretat de l’alumnat en les entrades i eixides al centre, dota a l’entorn d’un major espai per a realitzar activitats conjuntes de tota la comunitat educativa.
Esta iniciativa és la primera de moltes altres que es van a encetar per tal de millorar els accessos a les escoles, que siguen accessos segurs i fomentar que acudisca a l’escola a peu o en altres mitjans de transport alternatiu. Segons explicava l’alcalde es va a estudiar iniciatives semblants en els accessos d’altres centres i es promouran rutes escolars a peu per a l’alumnat.

Deixa un comentari