CC.OO. demana al Departament de Salut de La Ribera que convoque una reunió urgent del consell de salut, l’òrgan de participació ciutadana que no es reunix des del 2022

El sindicat CC.OO. ha demanat a la gerent del Departament de Salut de la Ribera que es convoque de manera urgent el consell de salut del departament, ja que segons el decret que regula ESTE òrgan de participación ciutadana, els consells de salut dels departaments de salut es reuniran com a mínim dos vegades a l´any. Però durant l´any 2023 no es va convocar el consell de salut del departament de la Ribera, i a data de hui tampoc en el que portem del 2024.
Des del sindicat demanen també a la gerència que informe la situació de les inversions previstes per la Conselleria de Sanitat per al 2023, ja que algunes d´estes inversions són importants, com una ampliació de l’hospital o millores en diferents àrees i la cafeteria.
També sol·liciten informació sobre les mesures que esta contemplant la Conselleria per a solucionar la greu problemàtica d´aparcament en l´hospital. Com ja els contarem la principal via d’acció que es planteja es comprar o expropiar terrenys privats al voltant de l’hospital. En el darrer consell de salut de desembre del els representants de la Conselleria explicaren que la diputació havia cedit uns terrenys a la mateixa, però des de Comissions Obreres lamenten que a maig del 2024 continuen sense haver solucions.

Deixa un comentari